Vad händer?

2011-12-22
<p>Går SMC Kronobergs arbete ner på sparlåga under vinterhalvåret? Stuvar vi undan anteckningsblock, kalendrar och datorer tillsammans med motorcyklarna?</p>

Ungefär vid tiden för årsmötet i början av oktober brukar motorcykelåkandet avta för säsongen. Det innebär dock inte att SMC Kronobergs styrelse går i ide. Så fort den nya styrelsen har konstituerats börjar planering och förberedelser för kommande säsongs aktiviteter. Under våren (mitten av mars) får våra medlemmar både Kronobajken och SMC-boken i brevlådan. Ledtiden för att ta fram dessa är några månader. Det inneär att vi redan under början av det nya året behöver ha fått klart med alla körningar/avrostningar/träffar och alla annonsörer som skall komma med i publikationerna. Styrelsemedlemmarna gör detta på sin fritid så man kan förstå varför det ofta blir lite stressigt veckorna innan manusstopp. Alltid är det något litet som halkar efter en aning. Dessutom kan ju inte ALLA ha tidplanering som sin främsta paradgren.  :-)

En annan sak som har hänt under hösten är att SMC nu har en ny platform för sina hemsidor. Ni har kanske märkt att hemsidorna har ändrat utseende en aning. Det är inte bara ytan som är ny utan även bakomliggande hantering är en aning förändrad vilket gör att framförallt webmaster behöver lite tid för att sätta sig in i det som är nytt. Även om vi har fått hjälp med att flytta över informationen från den gamla plattformen till den nya så återstår ändå mycket att göra. Det är därför som sidorna är lite fattiga på information och ser lite oborstade ut. Vi jobbar på det.

Nu vet ni lite mer om vad vi sysslar med under höst och vinter.

mvh
/Er webmaster