Nix KNIX - därför 'Nix'

2010-09-12
<p>Vi får inte kalla vår kurvbana i Räppe för en KNIX-bana.</p>

När vårt överhuvud, Björn, under förra helgen var i Åre för att träffa andra överhuvuden, fick han veta att vi minsann inte skall kalla vår lilla bana för en KNIX-bana. Jag frågade under senaste styrelsemötet ifall någon närvarande hade något förslag på nytt namn/benämning. Frågan rann snabbt ut i sanden och jag själv har inte kommit på något bra. Jag behöver dock en tillfällig benämning eftersom jag har för avsikt att skriva ytterligare nyheter om banan inom kort. Idéer såsom foo, bar, Legolas, sex-tvåan, KvikkjokkTösen etc kändes inte så bra ens som tillfälliga lösningar, så det får bli 'Nix'. Anledningen till att jag valde ett så dumt namn är att jag vill uppmana dem som läser detta att komma med förslag på bättre.

Jag fick inte klart för mig den exakta anledningen till att vi inte får kalla vår bana för en KNIX-bana, men man kan ju föreställa sig att det är ett inarbetat begrepp och folk som kommer och skall köra KNIX skall veta ungefär vilka kriterier som gäller; kriterier som vi i Räppe inte alls uppfyller.

Skicka nu en massa bra förslag till smckronoberg@yahoo.se eller ännu hellre diskussions-gruppen 'Övningsbana i Räppe' eller ännu ännu hellre skapa en ny diskussions-grupp för ändamålet.