Svedea Specialisten på MC-försäkringar

Sveriges MotorCyklister i samarbete med Svedea

Sveriges MotorCyklister (SMC) och specialisten på MC-försäkring, Svedea, tecknade i slutet av 2015 ett exklusivt samarbetsavtal med syfte att skapa goda förutsättningar för landets MC-åkare. 

Sveriges MotorCyklister vill på alla sätt förbättra för motorcyklisterna i allmänhet och för medlemmarna i synnerhet. Det nya samarbetet med Svedea ger både kunskap och fakta för att ta trafiksäkerhetsarbetet ett steg längre.

 - Vi strävar alltid efter att ge våra medlemmar mervärden i form av förmåner och erbjudanden. Detta samarbete ger dessutom en rejäl boost till vårt trafikpolitiska arbete och bidrar till vårt arbete för ökad säkerhet för motorcyklister, säger Jesper Christensen, generalsekreterare för SMC.

- Tillsammans har vi skapat en expertgrupp som ska arbeta för ökad trafiksäkerhet. Denna grupp kommer att ha tillgång till unik faktabank, gemensam data och expertis som kan analysera djupstudier och hitta problemområden och olycksrisker, fortsätter Jesper Christensen.

I samarbetet ingår att även ta fram ännu bättre försäkringsprodukter som båda parter hoppas att att MC-ägarna kommer att uppskatta. Läs mer om detta här.

- Samarbetet med SMC är en strategisk satsning för Svedea. Med gemensamma krafter kommer vi att genomföra unika djupstudier och bedriva produktutveckling som vi tror kommer att gynna befintliga och blivande MC-åkare, säger Olle Molin, produktchef för MC på Svedea.

SMC är Sveriges största intresseorganisation för motorcyklister med över 70 000 medlemmar. Trafiksäkerhet, utbildning och information är några av SMC:s viktigaste arbetsområden. Något som går hand i hand med Svedeas ambitioner att främja ett tryggt och berikande MC-åkande.

 

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta Svedea.

0771-160 190
kundnavet@svedea.se

Skador
0771-160 190

motorskador@svedea.se

Postadresser
Svedea, Box 3489
103 69 Stockholm

MOTORSKADOR:
Svedea, Box 95, 840 70 Hammarstrand

 

 

Läs om Svedea och Sporthojsförsäkringar

- På Svedea älskar vi MC-åkning. Därför har vi nu inlett ett samarbete med SMC för att kunna ge något tillbaka till branschen och bidra till en positiv tveckling för alla hojåkare, hälsar Olle på Svedea som här skakar hand med Jesper från SMC.

Samarbetet ger dig som SMC-medlem flera

fördelar:

• Alltid 10 % rabatt på din mc-försäkring

• Försäkringen gäller även för avancerade kurser i

  steg 1–4 och för samtliga fartgrupper

• Ökad trafiksäkerhet – vi skapar en gemensam expertgrupp

  som jobbar för att öka trafiksäkerheten

PS. När du försäkrar din mc hos oss får du inte bara en av marknadens

bästa försäkringar, du stödjer också SMC. För varje försäkring får de

nämligen ett bidrag till arbetet med trafiksäkerhet.

 

Räkna ut ditt pris på
MC-försäkring hos Svedea