Valberedningen

SMC:s valberedare väljs av årsmötet och har en viktig roll i SMC. De ska dels bevaka vad som sker i styrelsen, dels söka nya kandidater till styrelseuppdrag. Vill du kontakta någon i valberedningen är du välkommen!

Vill du nominera någon till SMC:s styrelse?

Nomineringar till uppdrag skall vara insända till valberedningens sammankallande senast 1 december varje år. Kom ihåg att alltid tillfråga den som ni nominerar.
Uppdragen som vi i valberedningen skall besätta är;
Ordförande som väljs för ett år.
Styrelseledamöter, fyra stycken som väljs för två år.
Revisor, som väljs för ett år.

Sänd in din nominering till valberedningens sammankallande (se nedan). Valberedningen utsågs vid årsmötet 7 november 2020. 

Erik Mårtensson
Sammankallande

Erik har jobbat som officer. Numera är han  ordförande i SMC Örebro län.  Han är 65 år, sambo med vuxna barn och barnbarn. Eriks mc-intresse vaknade sent, strax innan 50-års åldern, men har i gengälld ökat väldeliga efterhand. Han har numera tre MC. Erik föredrar touring, det blir i Europa med årliga resor i underbara Andalusien. Han har därutöver kört MC i Kambodja, Sydafrika, Nya Zealand och Marocko. På senare år har han även blivit guide på SMC Travel resor. 

Tel: 070-560 78 38


 

gar

Peter Kronlund

Peter är en 70-årig återfallsknutte som kör BMW R1150R-01, har även en äldre BMW i garaget.  Peter var mycket engagerad i SMC under mitten av 70-talet, bl a med SMC-Bladet. Han är gift med barn och barnbarn och bosatt i Söderhamn och medlem i SMTT. Peter är idag en aktiv pensionär med olika styrelseuppdrag i medicinskt-tekniska bolag i Sverige och EU. Han arbetade tidigare som perfusionist (den som ansvarar för hjärt- och lungmaskin ) vid Karolinska sjukhuset. Genom detta har han fått vara med om utvecklingen med konstgjorda hjärtan, ansvara för intensivvård i tryckkammare på akutdivisionen  Karolinska och som ett sidospår  utvecklingsarbete vid Dyk- och navalmedicinskt centrum i Karlskrona.
Tel: 076-188 48 41 

 

Susanne Heikkinen

Hindås
Tel: 073-4030034

Susanne Heikkinen bor i Hindås, och kör för närvarande en Yamaha FJR1300. Hon tycker om att köra både på landsväg och bana, Susanne har varit medlem i SMC sedan 2011 då hon köpte sin första MC, en Honda CBX 750 -84. 

Sedan två år tillbaka så ingår Susanne i valberedningen i SMC Västra Götaland och är sedan årsmötet 2020 också en del i valberedningen för SMC. Susanne uppskattar allt det arbete som SMC gör både centralt och ute i distrikten, hela tiden med fokus på att arbetet skall vara till nytta för medlemmarna. 

Förutom medlemskap i SMC, så är Susanne också aktiv i Eagle Riders, en MC- klubb i Borås.

 

 

 

Vilka förslag valberedningen ger och hur SMC:s varlberedare ska arbeta har beslutats av årsmötet 2019 i Tällberg. Läs gärna mer här